Proposed Agenda

 

# Activity Time Duration Responsible
1 Arrival and registration of participants 8:00am – 9:00am 1 hour Katraq Chinyio
2 Opening prayers 9.00am – 9:03am 3 mins Funmilayo Adewunmi
3 Introduction of participants 9.03am – 9.20am 17 mins All
4 Opening remarks and competition objectives 9.20am – 9.30am 10 mins Dr. Chizoba Wonodi
5 Sensitization on value of vaccines and immunization financing in Nigeria 9.30am – 9.50am 20 mins Pharm. Ijeoma Michaels
6 Goodwill messages 9.50am – 10.00am 10 mins NPHCDA, WAVA, IVAC, Save the Children, AVW members, GSK
7 Tea break 10.00am – 10.30am 30 mins All
8 Brief on the art competition and creative writing 10.30am – 10.45am 15 mins Lilian Pilaku, Katraq Chinyio
9 Competition and Exhibitions 10.45am – 12.45pm 2 hours Lilian Pilaku
10 Assessment creative arts and writing works and networking among students 12.45pm – 1.45pm 1 hour Ngozi Akande, Uche Mbele, Joy Iorvihi
11 Lunch 1.45pm – 2.30pm 45 mins All
12 Announcement of winners/ presentation of certificates and gift items to participants 2.30pm – 3.10pm 40 mins Dr. Chizoba Wonodi, Dr. Shola Molemodile, Grace Olomiwe, Joy Iorvihi
13 Photography 3.10pm- 3.15pm 5 mins All
14 Profiling of 12 winners for Online and Social Media Challenge 3.15pm- 3.30pm 15 mins Christopher Belonwu
15 Closing remarks 3.30pm- 3.40pm 10 mins Dr. Obinna Onuoha
16 Closing prayer 3:40pm- 3.43pm 3 mins Maimuna Abdullahi
17 Departure 3.43pm All
Advocacy key messages
Subscribe to our Newsletter
  We hate spam, will never share your details.
Subscribe